У Львові через ремонт на площі Двірцевій не буде прямого доїзду до Головного вокзалу

У зв’язку з ремонтом дорожнього покриття, з вечора 17 березня і до ранку 18 березня, не буде прямого доїзду до Головного вокзалу.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

У неділю, 17 березня, з 18.00 год проводитимуться роботи з ремонту дорожнього покриття площі біля Головного вокзалу (ліва частина пл. Двірцевої). У зв’язку з проведенням цих робіт, буде відсутній прямий доступ проїзду до вокзалу. Роботи триватимуть впродовж ночі. Мерія закликає мешканців, та гостей з інших міст, які в цей час їхатимуть на вокзал, звернути увагу на перекриття площі у зв’язку з ремонтними роботами, та спланувати свій час прибуття на вокзал з врахуванням відсутності можливості прямого доїду до вокзалу.

У зв’язку із проведенням ремонту дорожнього покриття у сквері на пл. Двірцевій (з лівої сторони площі), в неділю, 17 березня, з 18.00 год і до 08.00 год 18 березня, буде перекрито частину площі Двірцевої (ліва сторона, в напрямку від вокзалу до вул. Городоцької). Приватний транспорт не матиме змоги зупинятися на цьому відрізку і «працюватиме на розворот».

Для забезпечення громадського порядку та сприяння оперативному проведенню ремонтних робіт, працюватиме «Муніципальна варта». Щоб не створювати перешкод для проїзду ремонтної техніки, в разі паркування приватних машин біля місця ремонтних робіт, їх евакуйовуватимуть.

Автобуси міжнародного сполучення матимуть доступ заїзду на автовокзал.

Фото: Дивись.Інфо

У Львові через ремонт на площі Двірцевій не буде прямого доїзду до Головного вокзалу

Зручніше читати новини з телефону? Підписуйся на наш Телеграм – 

У Львові через ремонт на площі Двірцевій не буде прямого доїзду до Головного вокзалу

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: