У Львові 5 підприємств долучилися до пошиття захисних масок і костюмів

За словами радниці міського голови Львова Вікторії Довжик, зразки для пошиття надали в обласному координаційному штабі.

Про це повідомили в понеділок, 23 березня, у Львівській міськраді. Вікторія Довжик розповіла: «На сьогодні вже п’ять підприємств міста залучені до пошиття захисних костюмів. Ми створювали лекало із того зразка, який нам дали на обласному штабі. Цим лекалом поділились із підприємствами. Раніше вони таких спеціалізованих костюмів не шили».

Радниця міського голови також поінформувала: «Складна ситуація, тому що деякі підприємства вже відпустили людей, деякі працівники пішли у відпустки. Підприємці залучають окремі бригади, які будуть їх шити. В першу чергу долучились ТзОВ «Маріо», яке спеціалізується на захисних костюмах, та наш кластер модних індустрій, який об’єднує підприємців, що виготовляють одяг та взуття, зокрема, підприємства: «Самбай», «Жива» та «Юлінде». Окрім того, підприємство «Стронг» нашиває нам також альтернативні маски».

Вікторія Довжик також зазначила: «Хочу подякувати благодійникам, адже на сьогодні більша частина партій вже оплачені. Найбільшу партію оплатили: компанія «Барком», мережі магазинів «Родинна ковбаска», «Форум Львів», «Глобус» та ін. Багато людей сьогодні долучаються і всі вони допомагають нам разом підготувати місто до складних ситуацій».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: