У Львові 23-річний розпивав алкогольні напої на зупинці і чинив опір правоохоронцям

Слідчі розпочали провадження за фактом опору поліцейським у Львові. Зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волі на строк до двох років. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

Сьогодні, 21 квітня, близько четвертої години ночі, під час відпрацювання Львова співробітники Управління патрульної поліції на вулиці Суботівській виявили трьох осіб, які розпивали алкогольні напої на зупинці громадського транспорту.

Правоохоронці представились, провели з ними роз’яснювальну бесіду та попередили про неприпустимість порушення закону. При цьому один з чоловіків поводився агресивно, не звертав увагу на зауваження та чинив опір поліцейським. Громадянина було доставлено до Залізничного відділу поліції – ним виявився 23-річний львів’янин.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір працівнику правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Окрім того, на зловмисника та двох 25-річних мешканців Львова було складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Досудове розслідування триває.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: