У Львові 20-річна жінка напала на патрульну. ДЕТАЛІ

2 липня, у Львові патрульна поліцейська отримала тілесні ушкодження під час виїзду на виклик про домашнє насильство. Про інцидент повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

“Близько четвертої години ранку на оперативну лінію “102” надійшло повідомлення про домашнє насильство від мешканки одного з будинків на вулиці Івана Франка у Львові. За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції. Прибувши на місце події правоохоронці виявили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння, котрий саме сів у свій автомобіль «Опель» та намагався втекти. Патрульні зупинили транспортний засіб”, — розповідають у поліції.

Під час встановлення особи водія — 23-річного львів’янина, до правоохоронців несподівано підбігла його дружина, 20-річна львів’янка — та сама, котра повідомила на оперативну лінію “102” про домашнє насильство.

Жінка, котра також перебувала у нетверезому стані, напала на патрульну та нанесла їй тілесні ушкодження.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції. За фактом нападу на поліцейську слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання — обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

За фактом керування автомобілем у нетверезому стані правоохоронці відкрили кримінальний проступок за ч. 1 ст. 286-1 (керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання — штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: