У Львівській області півсотні обурених людей перекрили дорогу

30 вересня у селі Лопушканка пікетують місцеві мешканці. Жителі перекрили трасу Старий Самбір – Турка і вимагають відремонтувати дорогу Стрілки – Мшанець.

Селяни безперервно ходять по пішоходному переходу. Деякі з них тримають у руках обурливі плакати. На узбіччі встановили опудало сплячого дорожника.

“Все добре організовано, присутні правоохоронці, районна влада та порядок. Між поліцією та мітингувальниками є взаємодія та порозуміння.” – зазначає один з організаторів, Василь Курій.

Протестувальники добре підготувались, і обіцяють довготривалу акцію. 

“Людей багато, є запаси провізії, палатки і все не обхідне, для того щоб триматися довго.” – зазначають вони.

Нагадаємо, що цією дорогою користуються 11 сіл. З року в рік ситуація стабільно жахлива. Діяльність автодору тут обмежується тим, що коли-не-коли засипають більші ями шутром з річки.

Священник Роман Гром зняв кілька кліпів, на яких детально видно стан дороги. Ролики миттєво поширювалися інтернетом, про активістів зі Старосамбірщини, які борються за дорогу.

Тоді ж була зареєстрована петиція, щодо капремонту дороги. Однак ремонту так і не було зроблено. Інформує Варта1

У Львівській області півсотні обурених людей перекрили дорогу У Львівській області півсотні обурених людей перекрили дорогу У Львівській області півсотні обурених людей перекрили дорогу У Львівській області півсотні обурених людей перекрили дорогу

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: