У Хорватії сколихнув потужний землетрус магнітудою 5,3: пошкоджені будівлі і головний собор

Потужний землетрус стався сьогодні, 22 березня, у Хорватії поблизу столиці – міста Загреб. Про це повідомляє Associated Press.

За даними європейського сейсмологічного агентства EMSC, його магнітуда склала 5,3 і зачепила велику територію на північ від Загреба.
Епіцентр знаходився в 7 кілометрах від міста на глибині 10 кілометрів.

Очевидці стверджують, що через підземні поштовхи на деяких будівлях утворилися тріщини, були пошкоджені дахи та стіни. Вулиці засипало уламками бетонних плит. Зачепив землетрус і собор Загреба – верхівка одного з двох його шпилів була пошкоджена. Інформації про жертв поки немає. Тим часом представник МВС країни заявив у коментарі державній телерадіокомпанії HRT, що є поранені.

У місті утворилася паніка – люди почали тікати зі своїх будинків. Принаймні ще двічі відчувалися підземні поштовхи. Відчули їх і в інших країнах: Боснії і Герцеговині, Хорватії, Угорщині, Словенії та Австрії.

 
У  Хорватії сколихнув потужний землетрус магнітудою 5,3: пошкоджені будівлі і головний собор
 
У  Хорватії сколихнув потужний землетрус магнітудою 5,3: пошкоджені будівлі і головний собор
 
У  Хорватії сколихнув потужний землетрус магнітудою 5,3: пошкоджені будівлі і головний собор У  Хорватії сколихнув потужний землетрус магнітудою 5,3: пошкоджені будівлі і головний собор
 
ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)
 
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: