У Дніпропетровській області в річку впав міст з фурою (ФОТО, ВІДЕО)

Автомобільний міст через затоку Каховського водосховища в селі Олексіївка поряд із Нікополем у Дніпропетровській області обвалися під вантажівкою в середу, 20 травня. Відповідні фото та відеозаписи з місця аварії опублікували в мережі очевидці.

«Під час руху вантажного автомобіля «МАН» автомобільним мостом через Олексіївську затоку Каховського водосховища відбулось руйнування однієї з секцій мосту. По прибуттю до місця події, представником ДСНС встановлено, що міст є частиною траси Н-23 Кропивницький – Запоріжжя. Його довжина складає 120 м, а висота – 5 м. Конструкція споруди складається з семи залізобетонних опор та шести металевих секцій. Довжина однієї секції – 20 м. Власником споруди є Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області», – прокоментували аварію в пресслужбі ДСНС.

У Дніпропетровській області в річку впав міст з  фурою (ФОТО, ВІДЕО)

У Дніпропетровській області в річку впав міст з  фурою (ФОТО, ВІДЕО)

У відомстві зазначили, що загиблих та постраждалих внаслідок події немає. На місці працюють рятувальники. Об’їзд організовано через село Старозаводське Нікопольського району.

Володимир Зеленський під час прес-конференції сьогодні, 20 травня, заявляв, що буде шукати гроші для ремонту мостів в країні. Під час цього на Дніпропетровщині під Нікополем звалився автомобільний міст разом з фурою. На це звернув увагу один з журналістів.

За іронією долі, поки ви говорили про ремонт мостів, в Дніпропетровській області обвалився міст, – зауважив журналіст.

При цьому президент України стримано пожартував, що сталося це не через нього.

З приводу фури і моста – це найголовніше, що я почув. Ми зараз будемо терміново реагувати, – зазначив Зеленський.

Після чого шостий президент дав вказівку голові Офісу президента Андрію Єрмаку по телефону з’ясувати всю ситуацію. У підсумку інформацію для всіх журналістів видала прес-секретар глави держави Юлія Мендель.

Жертв при обвалі немає. На місці працюють всі служби, – відзвітувала вона.

Правда, Володимир Зеленський зазначив, що на переправі обвалилася одна із секцій.

Це сталося в селі Олексіївка, Нікопольського району, а значить – це баланс держави. Я думаю, що «Укравтодор» дуже швидко відремонтує разом з силами губернатора цей міст, – сказав Зеленський

Він додав, що подібні речі, лише підкреслюють необхідність подібної інфраструктурної програми в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: