Табір відпочинку для дітей з Польщі та Львівщини

13-17 серпня на базі Жовківського районного дитячого центру оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» триватиме відпочинок в українсько-польському молодіжному таборі «З думкою про мир».

Табір відпочинку для дітей з Польщі та Львівщини

Про це повідомили в середу, 8 серпня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Участь у таборі візьмуть 30 молодих людей з районів Львівщини, учні загальноосвітньої середньої школи №3 Жовква та загальноосвітнього ліцею – центру шкіл мундурових Замостя. Мета проекту – обмін досвідом роботи освітніх закладів двох країн у сфері патріотичного виховання молоді, участь молодих людей у спільних навчально-тренувальних заняттях, виховання витривалості, стійкості, дисциплінованості та оволодіння навичками виживання в екстремальних ситуаціях, розвиток вольових якостей молодих людей».

«Проект «Україно-польський молодіжний табір «З думкою про мир», підготовлений районною громадською організацією «Жовківський спортивно-оздоровчий велосипедний клуб «Тандем», став переможцем цьогорічного конкурсу проектів молодіжних громадських організацій, які організовує Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації. Реалізація проекту буде здійснюватись клубом «Тандем» за підтримки  департаменту внутрішньої та інформаційної політики», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Джерело: dailylviv.com

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: