Суд обрав запобіжний захід скандальній чиновниці Садового: грошову заставу

Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 42 000 грн та відсторонення від роботи на час проведення слідства. Відтак, Інна Свистун рішення суду не визнає, тому подаватиме апеляцію і звернеться у вищі правоохоронні органи щодо підстав рішення прокуратури.

«Суддя прийняв рішення обрати запобіжний захід, призначивши заставу в розмірі 42 тис грн. Тобто суму застави зменшили — раніше пропонували 1 млн 189 тис грн. Проте я таким рішенням суду не задоволена, я просто принципово з ним не згідна, тому обов’язково буду подавати апеляцію — щодо відсторонення від посади і щодо призначення застави.

Я працюю на посаді керівника вже досить довго, і збитки, які, як вважає прокурор, я нанесла бюджету в сумі 1 млн 189 грн, на підставі результатів перевірки КРУ, яка була у 2018 році і яку ми оскаржуємо також в суді, не відповідають дійсності. Натомість лише за минулий рік управління, яким я керую, згенерувало трохи менше як 400 млн грн до міського бюджету. Тому я вважаю, що я сумлінний і відповідальний працівник, який добре працює на користь громади міста.

Моя робота не подобається частині депутатського корпусу — для цього достатньо послухати кілька сесій, де дуже легко довідатися, які депутати намагаються мене відсторони від посади в такий спосіб. Бо я не підписую незаконні договори про приватизацію, не занижую оцінку, тому це доволі очікувано для мене. Але правда переможе. Адвокат готуватиме апеляцію і у призначений термін її подамо.

Сумно, що прокурор бере участь у замовних справах. Я обов’язково звернусь у всі необхідні інстанції для того, щоб була здійснена перевірка, чи немає якоїсь пов’язаності з особами, які прагнуть тих чи інших дій щодо мене”, — прокоментувала Інна Свистун, начальниця управління комунальної власності ЛМР.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: