Стрілянина не припинялася майже дві години: в штабі ООС зробили термінову заяву про атаку бойовиків

Окупанти атакували позиції українських ЗС поблизу населених пунктів Новотошківське, Орехово і Авдіївка

Стрілянина не припинялася майже дві години: в штабі ООС зробили термінову заяву про атаку бойовиків 
Про це йдеться в повідомленні ООС.

“Сьогодні, 5 березня, в період з 09.30 по 11.00., російські окупаційні війська в черговий раз атакували позиції українських захисників поблизу населених пунктів Новотошківське, Горіхово та Авдіївка. Так, за українським захисникам поблизу Новотошківського російські окупанти випустили 10 хв з 120-мм мінометів. Далі ворог атакував наші позиції неподалік Горіхово з артилерійських систем калібру 122 мм, а також з мінометів калібру 82 мм. В той же час з окупованого Спартака ворог вів вогонь по захисникам Авдіївки з мінометів 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а також противник застосував протитанковий ракетний комплекс”, – йдеться в повідомленні.

За підтвердженими даними, пропагандисти спланували акцію по дискредитації Об’єднаних сил, сподіваючись спровокувати українські підрозділи на масований відповідь і отримати кадри для того, щоб надалі звинуватити українців у порушенні Мінських домовленостей і обстрілі мирних населених пунктів.

За підтвердженими даними, пропагандисти противника спланували акцію по дискредитації Об’єднаних сил, сподіваючись спровокувати українські підрозділи на масований відповідь і отримати кадри для того, щоб надалі звинуватити українських захисників у порушенні Мінських домовленостей і обстрілі мирних населених пунктів. Ворожа провокація не вдалася.

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: