Стало відомо, чим отруїлися залізничники на корпоративі у Львові

Держпродспоживслужба Львівської області завершила епідрозслідування випадків кишкових захворювань працівників Львівської залізниці, котрі святкували новорічний корпоратив у ресторані готельно-ресторанного комплексу “Арго”.

Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби Львівської області, пише “Status quo”.

Згідно даних лабораторних досліджень продуктів харчування, змивів, що відбирались фахівцями Держпродспоживслужби та проводились Львівською регіональною лабораторією ветеринарної медицини та ДУ “Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України”, відхилень не виявлено.

Захворілі споживали на корпоративі принесені кремові вироби власного виробництва.

Залишки страв з банкету, у т.ч. кондитерські та кулінарні вироби, клієнтами ресторану були забрані для подальшого споживання. Умови зберігання та терміни споживання останніх невідомі.

Факти приносу та споживання страв (продуктів) власного виробництва під час святкування подій у закладах громадського харчування є частим порушенням, що фіксуються, у т.ч. при розслідуванні спалахів гострих кишкових інфекцій. Проте, незважаючи на обізнаність, суб’єкти господарювання не приділяють належної уваги вищезгаданим фактам, у т.ч. щодо епіднебезпечної продукції з обмеженими термінами реалізації та особливими умовами зберігання. Умови  виготовлення такої продукції невідомі.

Ймовірність непричетності закладу до випадків захворювань працівників залізниці підтверджується відсутністю звернень за меддопомогою інших клієнтів, що в цей період проживали та харчувались у ресторані.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: