Стадіон на аукціон.

Побудований до Євро-2012 український стадіон виставили на аукціон.

Одеський стадіон «Чорноморець», який належить однойменному футбольному клубу, планують продати з аукціону. Про це йдеться на офіційному Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, повідомляє Zaxid.net.

Стадіон на аукціон.

Аукціон заплановано на 31 травня, на ньому продаватимуть майно ПАТ «Імексбанк» (раніше АТ «Футбольний клуб «Чорноморець» передав в іпотеку «Імексбанку» комплекс стадіону).

Стартова ціна стадіону «Чорноморець» — 1 млрд 139 млн 895 тис .грн. Загальна площа майна, яке було виставлено на продаж, 80 289 м2. Крім самої арени, це готель, бізнес-центр, музей та клубний магазин.

Після продажу стадіону клуб хоче розрахуватися зі своїми боргами.

Стадіон «Чорноморець» був побудований до чемпіонату Європи з футболу 2012 року, проте матчів не приймав і був зазначений резервною ареною.

До слова, власником «Імексбанку» до банкрутства був народний депутат та бізнесмен із Одеси Леонід Клімов. Він наразі входить до депутатської групи «Відродження» у Верховній Раді, був депутатом минулих скликань Ради, входив до фракції Партії регіонів. Також Леонід Клімов був радником екс-президента України Віктора Януковича та першим заступником голови комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності у Верховній Раді.

Клімов також є президентом ФК «Чорноморець».

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: