Снігопади в Україні: у пастках на дорогах опинилися десятки автівок

Наразі рух транспорту на автомобільних шляхах та перевалах забезпечено у повному обсязі.

Цими вихідними у західних областях України спостерігалося ускладнення погодних умов. Зокрема, у Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях сильно дощило, а в Карпатах випав мокрий сніг, що супроводжувався хуртовинами та поривами вітру 17-22 м/с. Засніжило також у Хмельницькій та Рівненській областях.

Внаслідок негоди на узбіччях доріг у сніговому полоні опинилися десятки автомобілів, а кількасот населених пунктів залишилися знеструмленими.

Так, ввечері 3 лютого рятувальники Теофіпольського району Хмельницької області двічі допомагали водіям великогабаритних транспортних засобів здолати засніжені ділянки шляху. Зокрема, на автодорозі Теофіполь – Білогір’я поблизу с. Турівка через снігопад дві фури перегородили автодорогу та перешкоджали іншим учасникам дорожнього руху. Близько опівночі на автодорозі Ланівці – Теофіполь поблизу с. Лисогірка застряг автомобіль DAF і також перегородив дорогу. В обох випадках рятувальники оперативно розтягнули фури і звільнили автодорогу для безперешкодного руху автотранспорту.

Тієї ж доби на Волині, у Горохівському районі зі складних ділянок дороги було відбуксировано 4 вантажівки, а у Володимир-Волинському районі пожежним автомобілем визволено із замету 1 легковий автомобіль.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: