Скільки коштів потрачено на Майдан? Цифра вражає

Україна погодила текст формули Штайнмайера, яка викликала неоднозначну реакцію в суспільстві. Хтось підтримує таке рішення, однак хтось категорично проти. Тому в центрі Києва на віче «Зупинимо капітуляцію!» зібралося, за даними МВС, близько 10 тисяч людей.

Скільки коштів потрачено на Майдан? Цифра вражає

Одним із «хедлайнерів» найчисельнішої на цей момент акції протесту став п’ятий президент Петро Порошенко. Спочатку зі сцени виступили окремі, наближені до колишнього глави держави, персони, відомі у мережі як «порохоботи», а вже згодом, після такої розвідки соратників, у натовпі ефектно з’явився і сам Петро Олексійович. 

Глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що мітинги проплачені.
На особистій сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував Богдан скріншот Telegram-каналу, де обговорюється плата учасникам, які прийдуть на мітинг.

Скільки коштів потрачено на Майдан? Цифра вражає

 

«Скоро хтось дуже переляканий все вкрадене віддасть народу», – написав Богдан в коментарі до фото.

На фото видно, що організатори платять учасникам мітингів по 100 грн за кожну годину. Також для тих, хто може привести людей або взяти власний плакат, передбачені бонуси і знижки.Приблизно підрахувавши кількість людей та оплату їх “послуги”, стає зрозуміло що понад 1 млн.грн., було витрачено  на організацію “Майдану”.

Крім того, організатори написали інструкції з приводу спілкування з представниками ЗМІ.  За їх словами, учасники віче зобов’язані схвалювати колишнього президента України Петра Порошенка, його теперішню партію «Європейську солідарність» і обурюватися Зеленським, формулою Штайнмайера і капітуляцією.

У той же час після публікації Андрія Богдана учасники акції заявили про вимогу його відставки. Пише Херсонщина 24

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: