Сімейний фестиваль у Львові.

У Львові відбудеться сімейний фестиваль.Сімейний фестиваль у Львові.Фото: Район Луцьк

В неділю, 3 червня, з 12:00 до 22:00 на площі святого Юра (біля пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому) відбудеться сімейний фестиваль “Lviv Family Day”, повідомляє depo.ua.  Метою фестивалю є привернення уваги до захисту, збереження та підтримки інституту сім’ї.

Фестиваль розпочнеться із загальноміської ходи на підтримку інституту сім’ї та на захист й збереження сімейних цінностей о 12.00 год. на площі Ринок (біля входу до Львівської міської ради) і пройде центральними вулицями міста до площі святого Юра, де з 13.00 год. відбуватиметься розважальна програма фестивалю, яка завершиться святковим концертом.

У програмі святкового концерту: виступи танцювальних і театральних колективів, хорів, музичних ансамблів та багато іншого.

Зіркові гості: гурт “Мері”, відомий скрипаль Олександр Божик, народний артист України Андрій Князь, рок-гурти “Navigator”, “Хочу Щ Е!”, а також “VSE PRO”, “ArtiPop Orchestra”, о. Олексій Саранчук (отець з гітарою) та інші. Концертна програма триватиме до 22.00 год.

Протягом дня буде на фестивалі діятимуть наступні локації:

Просвітницька зона. Навчання проводитимуть досвідчені лектори на тему сім’ї: Дмитро Романко (священник УГКЦ, сімейний консультант, експерт з романтичних стосунків); Лосєви Володимир і Олена (тренери-викладачі програми, спрямованої на формування характеру дітей старшого шкільного віку); Олег Следь (психолог, психотерапевт, тренер, фахівець Інституту сімейного порадництва та консультування) та інші.

Дитяча зона. Працюватиме команда аніматорів Розважального Центру “Ігроленду”, Дитяча лабораторія “Юні дослідники”, клоуни, досвідчені аніматори, а також діятимуть великі надувні атракціони. У програмі: ігри, банси, естафети, шоу мильних бульбашок, та майстер-класи.

Спортивна зона. Відбуватимуться змагання з армрестлінгу, підтягування, підіймання гирі; конкурс “Супер ТАТО” (хто швидше перетягне автомобіль); майстер класи з боксу та інших видів спорту і багато іншого.

Відпочинкова зона. Це затишно облаштоване місце посеред скверу, де можна буде приємно посидіти, поспілкуватись та перекусити.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: