Шукають акторів для фільму “Довбуш”.

У Львові відбудеться кастинг акторів до фільму “Довбуш”, режисера Олеся Саніна.

Шукають акторів для фільму "Довбуш".

Про це повідомляється на сайті Львівської кінокомісії, інформує Status Quo – Львів.

6 та 7 червня з 11:00 до 18:00 у Першій Львівській Медіатеці відбудеться кастинг акторів для історичної драми “Довбуш” режисера Олеся Саніна. Організатори кастингу Limelite, Pronto Film за підтримки Львівської кінокомісії.

До участі запрошуються актори 25-65 років та акторки 25-35 років. Учасникам потрібно підготувати будь-який близький вам текст (монолог або прозу) тривалістю до 1 хв.

“Це фільм про українського легендарного опришка Олексу Довбуша. Про те, як народилася і розрослася легенда про карпатського лицаря, що надихає цілі покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть”, – анонсує Держкіно України.

Проект цієї картини став переможцем 10-го конкурсного відбору Держкіно у секції ігрових тематичних фільмів “Велич українського духу на прикладах легендарних героїв народного фольклору”. Режисером картини є знаний український кінематографіст, автор фільму “Поводир” – Олесь Санін. Сценарій написаний Василем Портяком, Максимом Чернишем та Олесем Саніним. Продюсує картину Максим Асадчий.

Контактна особа: Ольга Любарова +38 093 699 83 83.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: