Що нового у львівських трамваях? І тролейбусах.

21 лютого, відбулась прес – конференція на тему: «Презентація стратегії розвитку ЛКП «Львівелектротранс».

«Важливий напрямок, який ми вже почали реалізовувати – це створення сучасної культури оплати проїзду – електронного квитка».

Сьогодні, 21 лютого, відбулась прес – конференція на тему: «Презентація стратегії розвитку ЛКП «Львівелектротранс», а також першого в Україні сайту продажу абонементів на проїзд в електротранспорті Львова», на якій побували журналісти Lemberg-News.Info.

Серед учасників: Олег Береза, директор ЛКП «Львівелектротранс», Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс», Андрій Білий, радник міського голови, Галина Харамбура, керівник відділу менеджменту компанії «Otakoyi».

Що нового у львівських трамваях? І тролейбусах.

За словами Олега Берези, директора підприємства, буде впроваджено ряд напрямків, а саме: збільшення кількості рухомого складу; у 2018 році планують закупити не менше 30 вживаних і 10 нових трамваїв; підвищення надійності та регулярності перевезень; створення школи водіїв для забезпечення підприємства фаховими кадрами. А також в планах є будівництво нового депо на вулиці Трускавецькій.

Також на прес –  конференції повідомили, шо зараз діють спеціальні курси, які забезпечували б  належне поводження водія з пасажирами. Радник міського голови Андрій Білий зазначив, що можливе підвищення тарифів, оскільки зараз вартість на проїзд в електротранспорті є заниженою.

«Також важливий напрямок, який ми вже почали реалізовувати – це створення сучасної культури оплати проїзду. Будемо з часом відмовлятися від масової купівлі квитків у водія й переходити на електронну оплату проїзду. Перший крок вже зроблено. Для цього створена спеціальна сторінка https //tickets.lvivelectrotrans.com.ua/ з продажу місячних електронних квитків. Це вигідно і зручно. Вартість квитка 120 грн. загальний і 60 – пільговий. Це економія 5-10 днів проїзду. Також це убезпечить від штрафу», – розповів Іван Бондар, менеджер проекту.

Що нового у львівських трамваях? І тролейбусах.

Варто зазначити, що з початку року посилено контроль в електротранспорті. Лише за січень було оштрафовано 2700 безбілетних пасажирів. На сьогоднішній день контролери працюють з камерами, але вони зобов’язані попередити пасажира про те, що ведеться відеозапис розмови й при порушенні виписати квитанцію, якщо контролери зловживають цим правилом, то пасажир має право звернутись на гарячу лінію ЛКП «Львівелектротранс».

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: