Шахти ДП “Львіввугілля” знеструмлено – йде неконтрольоване затоплення

Відключення шахт ДП «Львіввугілля» від електроенергії сталося через заздалегідь нездійсненних вимог з боку «постачальника останньої надії» районної електромережі, заявив Михайло Волинець.

Шахти ДП "Львіввугілля" знеструмлено - йде неконтрольоване затоплення

В ніч з 22 на 23 грудня була відключена електроенергія на всіх 6 шахтах ДП «Львіввугілля». Знеструмлено підйоми, водовідливи, вентилятори головного провітрювання. На всіх 6 шахтах втрачений контроль за рудничної атмосферою, йде затоплення.

«Відключення шахт ДП« Львіввугілля »від електроенергії сталося через заздалегідь нездійсненного вимоги з боку« постачальника останньої надії »районної електромережі – оплатити за передоплатою 22 мільйони гривень за електроенергію на період грудень 2019 – січень 2020 року». – повідомив голова незалежної профспілки гірників України (НПГУ) Михайло Волинець.

НПГУ звернувся з телеграмами до президента, прем’єр-міністра про необхідність вжиття термінових заходів для реагування на надзвичайну, штучно створену чиновниками ситуацію, розповів Волинець.

За словами представника профспілки, шахтарі не в змозі виконати вимоги енергопостачальної компанії через відсутність коштів, накопичених перед ним боргів не тільки по зарплаті, але і за відвантажене вугілля.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: