Що обіцяє зробити Зеленський, як тільки стане президентом

Перемога Володимира Зеленського на президенських виборах вже зафіксова офіційно. Зеленський встиг зробити кілька заяв щодо найактуальніших питань: війна, відносини з Росією та реформи та багато пообіцяти українцям.  Ми зібрали разом головні тези. 

В інтерв’ю на телеканалі “Україна” тоді ще кандидат в президенти України Володимир Зеленський назвав дві глобальні проблеми України: війну на Донбасі і інвесторів.

Людям страшно, їхні фінанси не захищені, на бізнес тиснуть – різноманітні правоохоронні органи, які взагалі не повинні цим займатися. У нашій програмі (кандидата в президенти. – Ред.) всі ці функції правоохоронних органів, СБУ, ГПУ, МВС мають бути ліквідовані. Для цього необхідно створити окремий орган, який повинен займатися економічними злочинами“, – заявив Зеленський.

 Стосовно війни на сході країни, Зеленський пообіцяв, що він і його команда вестимуть “потужну інформаційну війну”, щоб закінчити військові дії.

Крім того, Зеленський заявив, що зараз завдання номер один повернути всіх українських в’язнів, всіх полонених і військовополонених. Зокрема, він пообіцяв продовжити Мінський процес і роботу в нормандському форматі.

Легалізація зброї. Незважаючи на те, що в українців на руках може бути близько 5 мільйонів одиниць зброї, тоді ще кандидат в президенти Володимир Зеленський виступив проти легалізації зброї в Україні, поки на Донбасі триває війна.

Економіка. Зеленський обіцяє для бізнесу одноразову “нульову декларацію”.

Медична і пенсійна реформи. Також в своїй програмі Зеленський пообіцяв перехід на страхову медицину і введення обов’язкового безкоштовного щорічного медогляду. Крім того, в передвиборчій програмі кандидата прописаний перехід від солідарної пенсійної системи до накопичувальної, яка вже довгі роки відкладається владою.

ФОТО: 5 канал

Що обіцяє зробити Зеленський, як тільки стане президентом

Зручніше читати новини з телефону? Підписуйся на наш Телеграм – 

На Великдень до Львова приїде Петро Порошенко

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: