Самогубство у церкві: у Львові дівчина намагалась покінчити з життям (ФОТО)

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли в п’ятницю, 13 вересня, що о 14.40  працівники поліції отримали повідомлення, що в церкві на вулиці Любінській особа жіночої статі намагається порізати собі ножем вени на руці.

«Неподалік був екіпаж патрульних 3-го батальйону в складі лейтенанта Олександра Паса та сержанта Андрія Мищука, вони першими прибули на місце події і вибили кухонний ніж з рук дівчини», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Однак, дівчина продовжувала спроби самогубства – намагаючись розбити собі голову. У цей момент приїхали командир 3-го батальйону Юрій Качмар та його напарник Ігор Городецький. Відтак, патрульні унеможливили подальше травмування 21-річної молодої жінки», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

«Дівчина періодично втрачала свідомість, а коли приходила до тями – знову намагалася всіляко собі зашкодити. До приїзду медиків патрульні тримали її і намагалися налагодити словесний контакт до приїзду медиків, які, вколовши їй заспокійливе госпіталізували до лікарні», – розповіли також в управлінні патрульної поліції. Пише Щоденний Львів

Самогубство у церкві: у Львові дівчина намагалась покінчити з життям (ФОТО) Самогубство у церкві: у Львові дівчина намагалась покінчити з життям (ФОТО) Самогубство у церкві: у Львові дівчина намагалась покінчити з життям (ФОТО)
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: