Різдвяні подарунки воїнам АТО

Більше півтони різдвяних подарунків передали українським воїнам мешканці Пустомитівського району Львівської області.

Наближаються Різдвяні свята, які є улюбленими для дорослих та дітлахів, такими казковими і такими довгоочікуваними, святами бажань і подарунків. В ці дні дуже хочеться підтримати хоробрих хлопців, які знаходяться на передовій, далеко від рідних і домашнього вогнища, відстоюють свободу і незалежність України, не шкодуючи ні сил, ні життя.

Щоб підтримати бойовий дух воїнів та додати настрою напередодні різдвяних свят Львівщина передала різдвяні подарунки воїнам АТО. Більше півтони різдвяних подарунків передали українським воїнам мешканці Пустомитівського району Львівської області. Це і ручної ліпки вареники, пампушки, пироги, яблука, горіхи, домашні ковбаси, шинка, мариновані курячі стегна, солодощі, вітальні листівки, малюнки від діток та багато іншого. Ну і як же обійтися без традиційного українського символу Різдва – Дідуха. 
Ми всі щиро вдячні небайдужим українцям, що зробили для нас таке свято, – сказав командиром полку полковник Володимир Мельник. 
Загалом, до збору подарунків долучилося п’ятнадцять загальноосвітніх шкіл району, два дошкільних навчальних заклади, а також Пустомитівська центральна районна лікарня. Про це повідомляє Інформагенство МедіаСтар 

Фото: MediaStar

Різдвяні подарунки воїнам АТО

Зручніше читати новини з телефону? Підписуйся на наш Телеграм!

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: