Пунктами обігріву у Львові цієї ночі скористалися 28 людей.

Львівська міська рада закликає усіх бути небайдужими і повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб.

У Львові на час холодів діє один цілодобовий та три денних пункти обігріву, які забезпечені гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування. Як повідомили в департаменті гуманітарної політики ЛМР, цієї ночі зігрітися в пункти обігріву прийшли 28 людей, з них найбільше – у пункт, що діє в Центрі на Кирилівській. Львівська міська рада закликає усіх бути небайдужими і повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб, чи скеровувати їх безпосередньо до Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян.

Так, цілодобово діє постійний пункт обігріву на вул. Кирилівській, 3а, який забезпечений гарячими напоями, харчуванням швидкого приготування, за необхідності видається одяг. Контакти Центру:  тел.: 233 14 79 або 233 10 49, вул. Кирилівська, 3а. Також можна телефонувати на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15-80. Також починаючи з 24 лютого і допоки температура повітря буде нижче 10 градусів, діють додаткові денні пункти обігріву на вул. Личаківській, 56, вул. Сербській, 15 та вул. Городоцькій, 163а.

Також небайдужих просять допомогти: хто має змогу, може приносити у Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян теплий одяг – светри, штани, куртки та взуття середніх розмірів, особливо чоловіче, бо тут у ньому завжди є потреба. Також – білизну, шкарпетки, тощо. Речі можна приносити за адресою: вул. Кирилівська, 3-а (бічна Шевченка). Телефон: 233-14-79.

Пунктами обігріву у Львові цієї ночі скористалися 28 людей.

Джерело: прес-служба ЛМР

Фото: Відкривай Україну

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: