ПРОКУРАТУРА: інформація, розміщена на сайті Поліції Львівської області щодо викриття нібито хабарника, насправді не відповідає дійсності

Спростування: інформація, розміщена на сайті Поліції Львівської області щодо викриття нібито хабарника, насправді не відповідає дійсності.

ПРОКУРАТУРА: інформація, розміщена на сайті Поліції Львівської області щодо викриття нібито хабарника, насправді не відповідає дійсності

Ідеться про обшук у приміщенні ДП «Дослідне господарство «Радехівське» Інституту сільського господарства Карпатського регіону Національної академії аграрних наук України, у якому правоохоронці намагались виявити та вилучити грошові кошти і документи, які мають значення для повного та об’єктивного встановлення усіх обставин зареєстрованого кримінального провадження.

https://lv.npu.gov.ua/…/na-lvivshhini-policzejski-vikrili-…/

Однак, на цей час, у ході досудового розслідування не здобуто доказів причетності керівника вказаного підприємства до одержання неправомірної вигоди, а також не встановлено підстав для його затримання чи повідомлення про підозру.

Відповідно до ст. 62 Конституції України обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях.

Пресслужба Прокуратури Львівської області

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: