Президент прокоментував справу Ноздровської

Порошенко похвалив правоохоронців за виконану роботу.

Президент Петро Порошенко похвалив керівництво Нацполіції за оперативне розкриття справи правозахисниці Ірини Ноздровської. Про це у вівторок, 9 січня, повідомили в прес-службі глави держави, пише Кореспондент.
 
“Я думаю, що таке швидке розкриття свідчить про надзвичайно високий потенціал, який має реформована Національна поліція. Наша зустріч і є, в тому числі, свідченням дуже серйозних доказів, зібраних представниками Національної поліції спільно з представниками прокуратури, та абсолютної відсутності будь-яких компонентів політичного піару на цій резонансній справі”, – сказав Порошенко.
 
Президент похвалив співробітників правоохоронних органів за виконану роботу.
 
Перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін поінформував президента про дії поліції, докладно подавши інформацію про оперативну роботу слідчих, яка, зокрема, включала обробки інформації з усіх відеокамер спостереження. Саме вона, за його словами, могла допомогти в розкритті злочину. Аброськін також повідомив, що була проведена значна судово-експертна та криміналістична робота, яка допомогла затримати і звинуватити підозрюваного.
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: