“Понад 170 тисяч наркомістких пігулок загальною вагою 21 кілограм”: СБУ затримала подружжя наркокур’єрів

Співробітники Служби безпеки України затримали наркокур`єрів з Рівненщини під час спроби контрабанди прекурсорів із Євросоюзу. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Партію псевдоефедрину, яку вилучили, оцінюють у понад 3 мільйони гривень.

За версією слідства, наркотрафік організувала подружня пара, яка займається ввезенням та продажем в Україні вживаних автомобілів з Європи.

“На замовлення представників місцевого криміналітету подружжя переправляло до нашої країни гуртові партії псевдоефедриновмісних пігулок «Cirrus», які використовуються для синтезу метамфетаміну. «Товар» зловмисники отримували у іноземних постачальників та, приховуючи в технологічних порожнинах авто, перевозили через державний кордон.” – повідомили у службі.

"Понад 170 тисяч наркомістких пігулок загальною вагою 21 кілограм": СБУ затримала подружжя наркокур'єрів

"Понад 170 тисяч наркомістких пігулок загальною вагою 21 кілограм": СБУ затримала подружжя наркокур'єрів

Затримали пару контрабандистів відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на митному посту «Ягодин» Волинської митниці під час чергової спроби ввезення прекурсорів.

У паливному баку імпортованого ними автомобіля правоохоронці виявили понад 170 тисяч наркомістких пігулок загальною вагою 21 кілограм.

У межах кримінального провадження, відкритого за ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України, слідчі УСБУ в Рівненській області повідомили затриманим про підозру.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: