Поліція затримала мешканку Закарпаття, яка підрізала львів’янина

Патрульні поліцейські затримали мешканку Закарпаття, причетну до поранення львів’янина.

За скоєне зловмисниці загрожує покарання – позбавлення волі на строк до семи років.

У Галицький відділ поліції 22 червня надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шептицьких у Львові був поранений перехожий.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, співробітники інших служб територіального підрозділу поліції та патрульні поліцейські. На місці події правоохоронці встановили, що близько 21.00 між 44 – річним львів’янином та мешканцем Закарпаття виник конфлікт, у який втрутилась жінка, також жителька сусідньої області, віком 31 рік. Вона поранила львів’янина ножем, спричинивши йому тілесні ушкодження в області грудної клітини. Потерпілого госпіталізовано в одну із львівських лікарень.

З місця події поліцейські вилучили ніж, який скерували на експертне дослідження.

Поліція затримала мешканку Закарпаття, яка підрізала львів'янина Поліція затримала мешканку Закарпаття, яка підрізала львів'янина Поліція затримала мешканку Закарпаття, яка підрізала львів'янина

Слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зловмисницю правоохоронці затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід. Також вирішується питання щодо повідомлення жінці про підозру в скоєнні злочину.

Досудове розслідування триває.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: