Поліція затримала 18-річного львів’янина, який який зґвалтував хлопчика (ФОТО)

Працівники поліції затримали чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні хлопчика у Львові. Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Так, 18 червня, о 12.40 год., до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що під час прогулянки з дітьми у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син.

До розшуків дитини були задіяні співробітники усіх служб територіального підрозділу поліції, патрульні поліцейські та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Поліція затримала 18-річного львів’янина, який який зґвалтував хлопчика (ФОТО)

Невдовзі хлопчик повернувся додому і розповів, що, на вулиці Роксоляни, невідомий чоловік покликав його у парк нібито допомогти штовхати мопед та пообіцяв купити газований напій. Там, у парку, дитину зґвалтували.

До встановлення особи та затримання зловмисника були задіяні оперативники, патрульні поліцейські, працівники ювенальної превенції та співробітники інших служб поліції Львівщини.

За декілька годин правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 18-річний львів’янин.

 Поліція затримала 18-річного львів’янина, який який зґвалтував хлопчика (ФОТО) Поліція затримала 18-річного львів’янина, який який зґвалтував хлопчика (ФОТО)

Вирішується питання про затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

“За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі”, — повідомили у поліції.

Досудове розслідування триває, встановлюються обставини скоєння злочину, призначено експертизи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: