Поліція силоміць розігнала мешканців будинку, які протестували проти будівництва нової висотки перед їхніми вікнами

В Івано-Франківську поліція силоміць розігнала мешканців будинку, які протестували проти будівництва нової висотки перед їхніми вікнами. Про це повідомляють у групі Комуналка ІФ

Мова йде про будинок за адресою вул. Хоткевича 44/1, ділянку поруч якого, міська влада без погодження із місцевими мешканцями віддала під забудову спілці ветеранів АТО: 

“Антитерористична операція (АТО) в м.Івано-Франківську.

Приймають участь:
Співвласники будинку, яких без згоди обмежують у доступі до сонця, зеленої зони, людських, передбачених Законами України, будівельними нормами і правилами умов проживання.
ПОЛІЦІЯ – яка застосовуючи силу розганяє цих співвласників з їх прибудинкової території, яку вони роками утримують, де пролягають їх комунікації, де вони гуляють з дітьми.
МОВЧКИ СПОСТЕРІГАЮТЬ:
міські чиновники, які сфальшували громадське обговорення виділення земельної ділянки під нове будівництво під вікнами будинки тих співвласників, яких розганяє поліція. Розганяє з місця, де хочуть побудувати будинок учасники АТО.

То це схема, за якою забудовник отримує земельну ділянку в місті, виділяючи за таку “послугу” в побудованому будинку кілька квартир?
А чому місто не виділяє для забудовників місця для будівництва будинків, просто не бере за це з них квартири та не передає їх тим же учасникам АТО? Одночасно вимагаючи від забудовника побудувати дитячий садок, школу? А то вже скоро і в дитячі садки будуть ходити в дві зміни… Для чого такі складнощі, схеми і в результаті – місцеві АТО? Чи в місті вже земельки не вистачає, а тягнути за місто комунікації забудівникам дорогувато?
А де ж депутати, яких вибирали ті співвласники будинку, чому не втручаються у цей конфлікт? Чи з ними порішали?…” – пише користувач Sergiy Shevchenko

Поліція силоміць розігнала мешканців будинку, які протестували проти будівництва нової висотки перед їхніми вікнами Поліція силоміць розігнала мешканців будинку, які протестували проти будівництва нової висотки перед їхніми вікнами Поліція силоміць розігнала мешканців будинку, які протестували проти будівництва нової висотки перед їхніми вікнами Поліція силоміць розігнала мешканців будинку, які протестували проти будівництва нової висотки перед їхніми вікнами

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: