“Почнуть з приміських”: Криклій розповів, як відновлюватимуть роботу пасажирських потягів

Відновлення роботи “Укрзалізниці” відбуватиметься поетапно, починаючи з приміського транспорту і закінчуючи міжнародним. 

На перших етапах перевізнику рекомендуватимуть обмеження за кількістю пасажирів. Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій, передає «Обозреватель».

За його словами, “Укрзалізниця” не припиняла свою роботу на період карантину, але в даний час здійснюються тільки ті пасажирські перевезення, які забезпечують логістику до об’єктів критичної інфраструктури. “Відновлення здійснюватиметься поетапно, починаючи з приміських, міжміських і потім міжнародних перевезень. Міжнародних – в останню чергу.

Це стосується абсолютно всіх типів перевезень – автомобільних, залізничних та авіа”, – підкреслив міністр. Він додав, що це залежить і від зняття карантинних обмежень, запроваджених іншими країнами. Як пояснив міністр, на залізниці будуть введені обмеження за кількістю пасажирів у вагоні – вона не повинна перевищувати кількості місць для сидіння. Крім того, обов’язковим буде температурний скринінг, масковий режим і “постійна дезінфекція”.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: