Пішла по гриби і заблукала: жінка цілу добу провела у лісі на Стрийщині

26 вересня о 00:49 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Покрівці Стрийського району під час збирання грибів, заблукала жінка, 1948 року народження, жителька сел. Гніздичів Стрийського району.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Як з’ясувалось на місці події 25 вересня близько 13:00 мати з сином пішли в ліс по гриби. Жінка домовилась з сином, що будуть шукати гриби вздовж залізничної колії, яка розділяє ліс навпіл, але жінка знехтувала домовленістю та відійшла дальше. Коли син помітив, що мами немає почав шукати самостійно, але на жаль це надало результату тоді він звернувся за допомогою до місцевих мешканців. Коли людей вже застала ніч вони зателефонували до рятувальників. Цілу ніч шукали жінку.

Вже о 10:45 26 вересня загублена самостійно вийшла з лісу до с. Йосиповичі Стрийського району. Жінка цілу ніч провела в лісі і спала стоячи, адже хворіє хронічною хворобою, яка не дозволяє сидіти. Після чого рятувальники на руках донесли жінку до автомобіля і довезли додому, аби та прийняла таблетки, аби зменшити біль. Рятувальники пошуково-рятувальної частини передали жінку медикам з подальшою госпіталізацією до Жидачівської центральної районної лікарні.

До пошуку заблукалої було залучено 15 рятувальників, а також місцеві мешканці та працівники поліції.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: