П’яний працівник «Муніципальної варти» намагався проникнути в чужий автомобіль

Сьогодні вночі, 28 лютого, у Львові на проспекті Чорновола патрульні поліцейські затримали 21-річного працівника ЛКП «Муніципальна варта», який намагався проникнути в запаркований автомобіль з уламком ножа. Муніципала пообіцяли звільнити.

О 2.30 ночі на проспекті Чорновола патрульні побачили підозрілого чоловіка, що стояв біля припаркованого Audi. Коли поліцейські підійшли до чоловіка поближче, він почав втікати, проте патрульні його наздогнали, пише Львівський портал.

«Його затримали, і разом з чоловіком підійшли до згаданого автомобіля. На замку дверей були ушкодження. При поверхневій перевірці у 21-річного чоловіка виявили ніж, газовий балончик Терен 4, квитанції з ломбардів, квитанції про отримання кредитів. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського району», – йдеться у повідомленні прес-служби Патрульної поліції.

Згодом патрульні встановили власника автомобіля, який написав заяву про спробу проникнення в його автомобіль. У ножа, який знайшли у затриманого, був зламаний кінець ,який патрульні відшукали у салоні автомобіля.

«Пояснювати свої дії щодо автомобіля чоловік відмовився, а ось за ніж зазначив, що «зламав його коли відкривав паштет». Далі справою займаються слідчі», – додали у патрульній поліції.

Водночас на фотографіях, які оприлюднила патрульна поліція видно, що затриманий перебував у формі ЛКП «Муніципальна варта». Згодом у міській раді Львова підтвердили, що саме працівника цього ЛКП затримали вночі поліцейські. За цим фактом обіцяють провести службове розслідування.

П’яний працівник «Муніципальної варти» намагався проникнути в чужий автомобіль

«Цього працівника буде звільнено з роботи», – запевнили у мерії.

Там також повідомили, що затриманий працівник «Муніципальної варти» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Окрім того, у ЛКП «Муніципальна варта» збирають екстрену нараду щодо поведінки своїх працівників. Як відомо, останнім часом працівники цього ЛКП часто потрапляють в  скандальні ситуації. нещодавно звільнилимуніципала, який погрожував зброєю пасажирам маршрутки. Також цього місяця біля мерії Львова розгулював працівник «Муніципальної варти» напідпитку.

Найближчим часом у цьому комунальному підприємстві  також буде проведено реорганізацію.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: