“Петро Порошенко фліртує із воєнним станом”, – Британія.

У парламенті Британії закликали розслідувати зв’язки Петра Порошенка з кумом президента Росії – Віктором Медведчуком.

"Петро Порошенко фліртує із воєнним станом", - Британія.

Британський депутат Мартін Докерті-Х’юз (Шотландська національна партія) закликав уряд вивчити зв’язки президента України Петра Порошенка з кумом президента Росії Віктором Медведчуком, – про це повідомляє “Європейська правда”.

З відповідною заявою він виступив напередодні у ході екстрених дебатів з приводу загострення ситуації в Азовському морі через агресію РФ.

“На тлі незаконних та аморальних вчинків Російської Федерації в Україні президент України фліртує з воєнним станом. Повноваження, які отримують із запровадженням воєнного стану, рідко складають добровiльно, і неконсолідовані демократії, які отримують їх, рідко виживають.

У цьому контексті чи може міністр запевнити Палату, що зв’язки між президентом України та людиною Владіміра Путіна Віктором Медведчуком будуть повністю розслідувані та розкриті, і що ми, як член Європейського Союзу, поки ми ним є, спонукатимемо іншу частину Європейського Союзу до спільних дій та забезпечення посилення санкцій проти Російської Федерації”, – сказав парламентар.

Молодший міністр закордонних справ Великої Британії Алістер Барт відповів: “Ми вітаємо те, що сказав президент у зв’язку з обмеженням цих повноважень, і ми дуже ретельно стежимо за наслідками та ефектом, який може бути”.

Фото: Багнет

Зручніше читати новини з телефону? Підписуйся на наш Телеграм!

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: