Перукарень і магазинів з одягом у понеділок у Львові не відчинятимуть

Рішення ухвалять 12 травня, наступні 3 дні у місті відслідковуватимуть динаміку захворювань.

Рішення щодо послаблення карантину у Львові, зокрема, відновлення роботи перукарень, салонів краси та фітнес-центрів ухвалять 12 травня. Про це у Telegram повідомив львівський міський голова Андрій Садовий.

За його словами, 12 травня відбудеться позачергове засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій.

“Тоді приймемо рішення щодо роботи перукарень, салонів краси та можливості продажу одягу та взуття. Відтермінування певних дозволів пов’язано зі збільшенням кількості захворювання на COVID-19 у Львові та області. Протягом наступних 3 днів ми слідкуватимемо за динамікою і в вівторок розумітимемо, що робити далі”, – повідомив Садовий.

Водночас, у Львові з 11 травня дозволили відвідувати парки, сквери та спортивні майданчики (для індивідуального заняття спортом). Також буде відновлена торгівля промисловою групою товарів (окрім одягу та взуття).

“Всі магазинчики з господарським та іншими товарами працюватимуть. Так розвантажимо наплив покупців з великих торгових центрів. Також запрацюють літні тераси кафе та ресторанів. Треба розуміти, що всі ці речі можливі лише при строгому дотриманні протоколів”, – зазначив мер Львова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: