Перша доба “перемир’я”: ворог тричі порушив режим припинення вогню на Донбасі

Протягом 27 липня збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі, незважаючи на “перемир’я”.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

“Впродовж минулої доби на ділянках відповідальності українських підрозділів було зафіксовано три факти порушення режиму припинення вогню”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у районі населеного пункту Водяне противник відкривав вогонь по позиціях українських воїнів із гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а біля Південного здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали.

Втрат серед воїнів ЗСУ внаслідок ворожих обстрілів немає.

Ще один факт провокації з боку збройних формувань РФ зафіксовано неподалік Новомихайлівки. Поблизу українських позицій за допомогою ручних протитанкових гранатометів противник здійснив мінування трьома протипіхотними мінами ПОМ-2.

Від початку доби, станом на 7:00, обстрілів в районі проведення операції Об’єднаних сил не зафіксовано.

“Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника”, – мовиться у ранковому зведенні штабу ООС.

На ділянках розведення №1, №2 та № 3 обстрілів не зафіксовано.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: