П’яний поліцейський збив двох пішоходів

19 січня в Одесі 27-річний поліцейський в стані алкогольного сп’яніння потрапив в аварію на Люстдорфські дорозі. Це підтвердили в пресслужбі Нацполіції.

П’яний поліцейський збив двох пішоходів

Він був поза службою, збив шлагбаум та наїхав на пішоходів. Двоє людей травмувались.

Чоловіка та жінку доправили до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

Вони перебувають у вкрай важкому стані. Про це в понеділок, 20 січня, повідомив журналістам головний лікар міської клінічної лікарні № 11 Микола Турчин. За його словами, стан постраждалих і госпіталізованих лікарі оцінюють як вкрай важкий.

«Жінка поступила з множинними забоями, черепно-мозковою травмою. Її стан важкий, але вона в свідомості, зараз знаходиться в нейрохірургічному відділенні. А ось чоловік – в реанімації, у нього черепно-мозкова травма, зламані дев’ять ребер, і прогнози лікарів невтішні », – сказав Турчин.

Надалі 27-річного винуватця аварії, який працював водієм в Шевченківському відділенні Приморського відділу поліції, звільнять з органів. Про це повідомляє заступник начальника регіонального главку Нацполіції Іван Іщенко.

За словами Іщенко, обтяжуючою обставиною є те, що співробітник поліції знаходився за кермом в стані алкогольного сп’яніння.

«Спочатку він втік з місця події, але приблизно через півгодини повернувся. Можна сказати, що сам здався органам правопорядку. В даний момент проводиться досудове розслідування. Цією справою також займається ДБР », – пояснив Іщенко.

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: