П’яний водій спричинив ДТП біля Жовкви: двоє осіб загинуло.

Ще двоє осіб травмовано.

“Попередньо встановлено, що водій «Газелі», перебуваючи у нетверезому стані, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення зі «Шкодою»”, – повідомляє Відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 13 травня близько 22.40 на автодорозі «Ковель-Жовква» поблизу селища Великі Мости Сокальського району.

Зіткнулись автомобілі «Газель», яким керував 42-річний  львів’янин та «Шкода». Внаслідок зіткнення водій та пасажир «Шкоди», мешканці одного з сіл Сокальського району, віком 26 років від отриманих травм загинули на місці події, ще один 26-річний пасажир «Шкоди» госпіталізований у реанімацію.

Водій «Газелі» з тілесними ушкодженнями був доставлений у травматологічне відділення лікарні. Окрім закритої черепно-мозкової травми, забоїв та різаної рани, лікарі діагностували у нього «алкогольне сп’яніння».

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

П'яний водій спричинив ДТП біля Жовкви: двоє осіб загинуло.

П'яний водій спричинив ДТП біля Жовкви: двоє осіб загинуло.

П'яний водій спричинив ДТП біля Жовкви: двоє осіб загинуло.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: