П’яний водій намагався напасти на львівського патрульного

Патрульний змушений був захищатися під час оформлення ДТП на вулиці Стрийській.

П'яний водій намагався напасти на львівського патрульного
Фото: facebook.com/lvivpolice

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили в п’ятницю, 6 липня: «Сьогодні вночі, під час патрулювання на вулиці Стрийській екіпаж патрульної поліції 3 батальйону виявив дорожньо-транспортну пригоду між автомобілями «Audi Q7» та «Peugeot Partner». Під час спілкування з водієм «Peugeot» патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти перевірку».

«Результат приладу «Drager» – 2.22 проміле. Коли інспектори розпочали оформляти адміністративні матеріали, з автомобіля «Peugeot» миттєво вийшов пасажир, який тримав у руці щось металеве. Оскільки на вулиці було темно, поліцейські не одразу побачили, що це ніж. Як тільки чоловік ступив крок на зустріч, офіцер патрульної поліції вибив з руки предмет, використав больовий прийом самозахисту та застосував кайданки», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Чоловіка затримали та викликали на місце слідчих. Ніж вилучили. Мотиви свого вчинку особа не пояснила. Чоловіка доставили до відділу поліції для з’ясування  всіх обставин», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: