Під ЛОДА протестували ресторатори

У понеділок, 20 липня, на вулиці Винниченка, біля приміщення ЛОДА, відбувається протестна акція рестораторів проти заборони Уряду працювати після 23:00 год.

Власники закладів не згідні з цим рішенням і вимагають переглянути таку заборону. За їх словами, таке рішення поставило їх бізнес на межу виживання.

Під ЛОДА протестували ресторатори
Фото: Ксенія Ліардо

“Уряд заборонив роботу закладів після 23:00 год., що поставило нас на межу виживання. Сьогодні над нами, львів’янами, влада розпочала репресії! Заборонивши працювати після 23:00 год., поставила багатьох з нас на межу виживання! У цей час, коли для всіх закладів діє заборона на роботу після 23:00 год. — заклад “Велюр”, власником якого є представник влади М. Тищенко, спокійно працює після 23:00 год.! А Давид Арахамія, танцює на дискотеці, хоч мав би викликати поліцію!” — повідомляє Олег Іваш, який анонсував протестний захід.

Протестувальники зазначають, що така вибіркова заборона є абсолютно не аргументованою.

“1. Однозначно ми всі розуміємо, що аргументованих аналізів про посилення вірусу Covid-19 після 23:00 год. немає і бути не може!
2. Знищувати робочі місця львів’ян та інших міст ми ЗАБОРОНЯЄМО!!!
3. Ми зобов’язуємось дотримуватись рекомендацій МОЗ і після 23:00 год., як ми робили це і раніше!” — повідомляють протестувальники.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: