Під Харковом попрощалися з дитиною, якій рідна мати відрізала голову (ФОТО, ВІДЕО)

Під Харковом попрощалися з 13-річною Христиною П’яновою, якій рідна мати напереродні відрубала голову. Жінку тоді затримали голою серед міста із головою дитини в руках.

Під Харковом попрощалися з дитиною, якій рідна мати відрізала голову (ФОТО, ВІДЕО)

Про це пише місцеве видання “Ньюзрум“.

Зазначається, що поховання відбулося у селі Подвірки, де жила сім’я. Відправити вбиту дівчинку в останню путь прийшли сусіди, її вчителі та друзі.

Депутатка сільради Тетяна Пантелєєва розповіла журналістам, що знала сім’ю впродовж 25 років. За її словами, мати працювала на трьох роботах і часто повторювала, що живе тільки для дівчинки. Жінка каже, що батько дитини не брав участі у її вихованні. Сам він це заперечує та розповідає, що прожив із сім’єю близько року. Після цього дружина чотири рази виганяла його з дому. В якийсь момент пара збиралася зійтися, але цього так і не сталося.

Чоловік каже, що жінка бачила доньку наскрізь і вміла вгадувати її бажання. Так, одного разу матір нібито прокинулась і відчула, що донька захоче шоколадку та морозиво – відтак купила це і вгадала.

Місцевий священик Андрій Несвітайло розповідає, що трагедія шокувала місцеву громаду. За його словами, дехто з парафіян навіть телефонував і скаржився, що не може заснути.

Як уже повідомлялося, вбивство сталося 30 квітня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: