Під Голоском збудують десять дитячих навчальних закладів

Про це пише Твоє місто. Депутати Львівської міськради виділили три земельні ділянки у районі Під Голоском для облаштування закладів освіти.

Йдеться про такі рішення:

  • Про затвердження ЛКП “Рембуд” проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вулиці проектованій, 6 (район Під Голоском), вул. Під Голоском, вул. Малоголосківській.
  • Про надання ЛКП “Рембуд” дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Під Голоском.
  • Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.09.2018 № 3932 “Про надання ЛКП “Львівавтодор” дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва відрізку дороги на вул. Щеповій (проектованій) — від вул. Під Голоском до вул. Млинової.

Нагадаємо, район Під Голоском у Львові перепланують. Тут хочуть об’єднати дитсадки з початковими школами. Також для зменшення площі забудови в управлінні хочуть скоротити кількість ділянок, виставлених чи передбачених на аукціон.Так само у районі планують суттєво збільшити озеленення – до 20 гектарів.

Зазначимо, що у районі має бути 7 закладів дошкільної освіти, а також 3 школи, розраховані на 1700 учнів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: