Органний зал Львова опинився в центрі скандалу

На заяву колишнього директора Органного залу у Галицькому райвідділі поліції відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомила директор департаменту розвитку Львівської міської ради Наталія Бунда, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Директор департаменту розвитку Наталія Бунда 25 січня була викликана на допит у Галицький райвідділ поліції у кримінальному провадженні, яке було відкрито на заяву колишнього директора Органного залу.

“Це був лише перший допит, наступний буде на наступному тижні, де запросять колишнього директора Будинку органної та камерної музики у Львові, а також голову конкурсної комісії. Не дуже приємна і дуже довга процедура. Окрім того заявник ще звернувся в поліцію, в прокуратуру, в Міністерство культури, і тому багато структур займаються цією справою”,- зазначила вона.

За її словами, конкурс на керівника Органного залу виграв Іван Остапович. Те, що зараз відбувається в Органному залі, – це фурор: доставляють крісла, проводяться унікальні концерти, приїжджають міжнародні, відомі музиканти. Але колишній керівник, який там пропрацював більше 30 років, вважає, що він був неправильно звільнений.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: