Олена Зайцева визнала свою вину.

Підозрювана у скоєнні ДТП у Харкові 18 жовтня, у якій загинули 6 осіб, Олена Зайцева визнає свою провину у скоєному.

Про це повідомляє “Українська правда”.

Про це вона заявила на засіданні суду щодо продовження запобіжного заходу 13 грудня.

“Я визнаю свою вину. Я готова нести відповідальність і нести покарання, яке дасть мені суд”, – сказала підозрювана. Водночас вона наголосила, що не вживала будь-яких наркотичних препаратів, оскільки це смертельно небезпечно для неї:

“Потерпіли вважали, що винуватиця ДТП – наркоманка. Я ніколи нічого не вживала, для мене це небезпечно. Через мою травму, якщо я щось прийму, то для мене це може бути смертельним”, – сказала Олена Зайцева.

Вона попросила вибачення у всіх постраждалих.

“Пробачте мене. Це не було під якимось впливом якихось препаратів. Будь-які речовини, які знайшли у мене в крові – це тільки через знеболюючі, які я деколи приймаю через свою проблему. Будь ласка, пробачте мене. Я готова нести свою вину”.

Як відомо, увечері 18 жовтня в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Пізніше у лікарні померла ще одна постраждала в аварії.

За кермом Lexus перебувала 20-річна дівчина, донька харківського бізнесмена Олена Зайцева. Її уже тричі штрафували за проїзд на червоне світло і перевищення швидкості. Аналіз показав присутність у сечі Олени  Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП.

20 жовтня суд ухвалив рішення арештувати дівчину  на два місяці без права внесення застави.

Пізніше в поліції повідомили, що статус водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова, який проходить як свідок, може бути змінений6 листопада правоохоронці повідомили пану Дронову про підозру8 листопада Київський районний суд Харкова ухвалив рішення взяти чоловіка під варту терміном на 2 місяці  без можливості внесення застави.

16 листопада до оголошення рішення апеляційного суду Геннадій Дронов заявив, що може оголосити голодуванняТого ж дня  Апеляційний суд Харківської області відмовився пом’якшити запобіжний захід стосовно водія Volkswagen Touareg.

6 грудня, за висновками експертиз у справі про ДТП у Харкові, в організмі водія авто Lexus Олени Зайцевої виявили речовини, які містять кодеїн (природний опійний наркотик, має слабкий наркотичний та болезаспокійливий ефект).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Внаслідок ДТП у Харкові загинуло п’ятеро людей”, “Що “світить” Олені Зайцевій?”, “Нові подробиці в справі Олени Зайцевої”.

Фото: Антикор

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: