Обстріли Харківщини: за добу окупанти поранили п’ятьох мирних мешканців

Учора, 30 березня російські окупанти обстрілювали Харків та область, повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Пізно ввечері 30 березня російські окупаційні війська обстріляли Харків. Окупанти поцілили по Новобаварському району міста. Загалом по Харкову окупанти вдарили 9 ракетами, попередньо – ЗРК С-300.

Як наслідок – у місті пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури та приватні житлові будинки. Частина ракет влучила в землю та вибухнула у повітрі. Поранень зазнали троє осіб. Госпіталізації не потребували.

Також у ніч на 31 березня окупанти здійснили атаку БПЛА “Шахед” на об’єкти критичної інфраструктури в Ізюмському районі. Поранення зазнали та були госпіталізовані двоє цивільних чоловіки 44 та 66 років.

Окрім цього, протягом минулої доби росіяни обстрілювали прикордонні населені пункти Харківської області в Куп’янському, Чугуївському та Вовчанському районах.

Зокрема, вогонь вівся по Козачій Лопані, Куп’янську, Дворічній, Стрілечі та інших містах і селах. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: