Нові сервісні центри МВС на Львівщині.

На Львівщині планують відкрити ще 4 нових сервісних центри МВС України.

Нові сервісні центри планують відкрити протягом найближчих одного-двох років у містах Червоноград, Стрий, Дрогобич та Самбір. Їх буде збудовано за принципом прозорого офісу.

Про це розповів Олександр Плашовецький, директор Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області, повідомляє VEZHA.

«Найближчим часом ми плануємо відкрити оновлені сервісні центри у Дрогобичі, Червонограді, Стрию і Самборі. По мірі готовності ми будемо їх відкривати», – заявив Плашовецький.

За його словами, реконструкція приміщень передбачає новий підхід до обслуговування клієнтів. «Змінюємо інфраструктуру, технологію обслуговування, сервісні центри нового зразка побудовані за принципом прозорого офісу. Оновлені центри кардинально розбиватимуть стереотипи радянського типу обслуговування громадян», – зазначив Олександр Плашовецький.

Також він розповів, у тих випадках, коли наявне приміщення довго модернізувати, приймається рішення про пошук альтернативних шляхів. «Спілкуючись з органами місцевої влади намагаємось знайти альтернативні приміщення», – зазначив директор Регіонального сервісного центру МВС.

Нові сервісні центри МВС на Львівщині.

Фото: bug.org.ua

Наступний сервісний центр, ймовірно, відкриють у місті Червоноград. «У Червонограді ми розглядаємо можливість розмістити сервісний центр у колишньому приміщенні ПриватБанку. Банківська установа переїжджає та приміщення залишається пустим. Воно уже облаштоване для обслуговування великої кількості людей», – розповів Олександр Плашовецький.

Також він додав, що «Чим більше буде сервісів – тим менше будуть черги». «В ідеалі було б побудувати нові сервісні центри у кожному населеному пункті, у кожному районному центрі. Але фінансування в нас  достатньо тільки на 8 центрів», – зазначив Олександр Плашовецький.

Нагадаємо, що 26 червня, у місті Новояворівськ і селі Червоне відбулось урочисте відкриття оновлених територіальних сервісних центрів МВС. Ще два оновлених сервісних центри МВС у Львові і селі Стрильбичі розпочали обслуговувати клієнтів з 2017 року. Усього у Львівській області планують модернізувати 8 сервісних центрів МВС.

Сервісні центри надають послуги з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів, заміни або видачі посвідчень водія, видачі міжнародного посвідчення водія, довідок про відсутність судимостей.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: