ВОДІЇ НА ЄВРОНОМЕРАХ ЗБИРАЮТЬСЯ НА МИРНУ АКЦІЮ ПІД УПРАВЛІННЯМ МИТНИЦІ.

Це перша масштабна акція євробляхарів після мітингу 6-го вересня у Києві.

Мирні акції 10-го листопада під управліннями митниці у великих містах та під райдержадміністраціями у менших – є єдиною всеукраїнською акцією активістів громадської організації “Авто Євро Сила”. Очевидно, євровласники втратили терпіння, адже після вересневого мітингу голова Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна в ефірі 5-го каналу 6-го жовтня заявила, що законопроект стосовно розмитнення  авто на іноземній реєстрації вже готовий, лиш потребує узгодження. Проте до цього часу законопроект у парламенті не зареєстрований.

“Влада почала проти нас застосовувати різні методи і заходи по всій території України. За короткий час дуже багато сфальсифікованих справ проти євровласників. І в  учасників АЄС (Авто Євро Сила – прим. авт.) урвався терпець стосовно цього свавілля. Тому ми вирішили зробити акцію по всій території України з декількома вимогами до керівників  територіальних митних органів: щоб нам дали чіткі відповіді і припинили цей безлад. В разі, якщо нас не почують, акції будуть безстрокові”, – прокоментував завтрашню акцію керівник Авто Євро Сила Львів Олег Наконечний.

Очевидно, така раптова організація акції пов’язана з тим, що цього тижня Державна фіскальна служба України повідомила про співпрацю з митними органами Республіки Литви щодо розслідування законності перебування в Україні автомобілів з литовською реєстрацією. Українські та литовські митники домовилися удосконалити співробітництво та обмін досвідом у сфері попередження митних правопорушень, боротьби з контрабандою, протидії незаконному обігу підакцизних товарів.

Учасники ГО “Авто Євро Сила” заявляють, що в різних областях все частішають випадки несправедливого ставлення з боку поліції та митних органів до водіїв на єврономерах: безпідставні зупинки, перевірки документів, по Харкові та Одесі навіть попереджали водіїв бути особливо пильними, бо нібито планувалися справжні рейдерські захоплення авто. Усіх зацікавлених запрошують приєднатися до акції, яка відбудеться 10-го листопада 2017 р. о 15:00.

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: