«Авто Євро Сила Львів» спільно з іншими львівськими громадськими організаціями проведе мирну акцію проти завищених цін на бензин.

Як свідчать дані моніторингу компанії WOG, ціни на пальне продовжують зростати.

Середня вартість марки А-95 на різних АЗС України складає від 29,93 до 31,17 грн за літр, марки А-92 – від 28,99 до 30,17 грн, А-95 коштує в середньому 31,23-32,37 грн/, а дизпальне від 27,63 – 28,74 грн за літр, – повідомляє 24 канал.
Загалом за 3 місяці пальне подорожчало на 8-10%, і динаміка невтішна.
«Заправляти бензином авто вже нині може дозволити собі далеко не кожен українець. Ціна на пальне перетнула позначку в 30 гривень за літр, а в Антимонопольному комітеті кажуть, що відкрили справу щодо можливої змови на ринку нафтопродуктів. Але мушу звернути увагу, що антимонопольники ще жодного разу питання щодо підвищення цін до логічного завершення так і не доводили. Окрім слів та заяв, конкретних дій, на жаль, не було»,- зазначає на сторінці у фейсбуці Михайло Цимбалюк, голова партійної організації ВО «Батьківщина» Львівщини, колишній керівник Львівської ОДА.
Тож, 10 лютого активісти громадських організацій Львова організовують протест щодо економічно необгрунтованих підвищень. Акція відбуватиметься на всіх заправках Львова. Долучитися можуть усі бажаючі. Збір о 14:00 на «Арені Львів».

Фото: www.volynnews.com

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: