Невзоров продемонстрував свій український паспорт

22 червня російський журналіст та блогер Олександр Невзоров на своєму YouTube-каналі продемонстрував “надзвичайно важливе” – українські паспорти. Деталей ведучий не повідомив.

У своїй програмі “Невзоровские среды” журналіст торкнувся теми російсько-української війни. Він висловлював власну думку щодо геополітичних “апетитів” РФ, зауважуючи абсурдність намагання виправдати російську агресію російськими посадовцями.

Проте, завершуючи міркування та підбиваючи підсумки програми, Невзоров зауважив, що ледь не забув про “надзвичайно важливе”, після цього продемонстрував українські паспорти.

Невзоров продемонстрував свій український паспорт

“Слава Україні, живе Білорусь”, – зазначив він.

Варто зауважити, що деталей Олександр Невзоров не розповів, тож не зрозуміло, пов’язано це все ж з отриманням ним українського громадянства або ж він просто підігріває інтерес своєї авдиторії на тлі питання щодо законності можливого надання йому громадянства.

Нещодавно стало відомо, що Олександру та Лідії Невзоровим указом президента України Володимира Зеленського надано громадянство України “за видатні заслуги перед Україною”.

Підписуйтеся на наш:

Telegram – “LEMBERG NEWS” 

Twitter – LEMBERG NEWS

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: