“Не встигли відкритись”: у Львові мешканці скаржаться на роботу літніх майданчиків

У Львові послабили карантинні обмеження, зокрема, відсьогодні дозволено роботу літніх майданчиків і терас закладів громадського харчування. І в перший день послаблення карантину, на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ почали надходити звернення від городян з наріканням на облаштування деякими закладами своїх майданчиків та терас, які перекривають тротуари та вулиці, зокрема, у центральній частині міста.

11 травня одразу кілька таких звернень надійшло на “Гарячу лінію міста Львова”, пише “Четверта студія”.

“Особисто я вельми тішусь, що дозволили працювати закладам на літніх майданчиках, але деякі з них трохи офігіли. Зокрема, “Глорія”, котра весь минулий рік пропрацювала без дозволу, і цього року, очевидно, далі збирається плювати на всіх інших, перекривши своїм майданом більшу частину надзвичайно навантаженого пішохідним трафіком тротуару. Прохання вирішити це питання (шляхом добровільного або примусового демонтажу). Адреса цього неподобства: площа Міцкевича, 1″, – зазначає у зверненні на “Гарячу лінію міста Львова” Матвій Шкотняр.

1 0 май1

1 0 май2

“Доброго дня! Прохання перевірити чи власник кафе “Da Vinci” встановив терасу згідно дозволу, і чи норм взагалі залишати таку ширину тротуару, враховуючи що це центральний проспект? Проспект Свободи, 22″, – зазначив 11 травня у своєму зверненні на “Гарячу лінію міста Львова” Ihor Blazhivskyi.

1 0 май4

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: