Найбільший український фестиваль джазової музики Leopolis Jazz Fest скасували

 Leopolis Jazz Fest, що мав відбутись 26-30 червня у Львові, скасували через пандемію коронавірусу.

«Друзі, нам би так хотілося зустрітися з вами в кінці червня у Львові на X Leopolis Jazz Fest, але у зв’язку з ситуацією, що склалася у світі, ми змушені прийняти відповідальне рішення і перенести фестиваль на наступний рік», – йдеться в заяві організаторів Leopolis Jazz Fest, опублікованій 24 квітня.

Згідно з повідомленням, у 2021 році X Leopolis Jazz Fest відбудеться 24-28 червня. Зараз ведуться переговори з музикантами. Організатори сподіваються, що практично вся програма 2020 року буде реалізована у 2021 році.

«Шкода, що фестивалю доведеться чекати ще рік, але це єдине можливе рішення в умовах пандемії. Маємо й гарні новини – до нових дат Leopolis Jazz Fest у 2021 році плануємо закінчити реконструкцію стадіону для регбі, який є частиною Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького та найбільшим майданчиком для безкоштовного перегляду концертів фесту. З 2021 року це буде не тільки сучасний стадіон, а й найзручніша пікнікова зона джазового фестивалю», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що цьогорічний ювілейний десятий Leopolis Jazz Fest мав відбутися 26-30 червня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: