Нардепи від “Слуги народу” Тищенко та Негулевський заявили, що компанія “Нібулон” підкупила депутатів, щоб загальмувати важливий законопроєкт

У першому читанні законопроєкт було схвалено, однак перед другим читанням до нього надійшли поправки. Микола Тищенко та Ігор Негулевський заявили, що має місце корупція серед депутатського корпусу.

Компанія “Нібулон”, найбільший гравець на українському ринку річкових перевезень, гальмує ухвалення закону про внутрішній водний транспорт. Про це заявив Микола Тищенко у своєму Instagram.

У спільному відеозверненні Микола Тищенко та Ігор Негулевський заявили, що компанія “Нібулон” зацікавлена у тому, щоб цей законопроект не було прийнято, принаймні в нинішньому вигляді. Вони заявили, що приватне підприємство підкупило міжнародні асоціації, експертів та депутатів, аби ті “зарубали прекрасний, чудовий законопроект”.

За словами Тищенка і Негулевського, “У нас один монополіст. “Нібулон” постарався і…” – заявив Тищенко. При цьому нардепи не пояснили, в чому ж “постаралася” згадана компанія, і не навели доказів корупційних дій.

Раніше керівник компанії Олексій Вадатурський заявив у Facebook, звернувшись до владних структур України та міжнародних організацій, що цей законопроект – “неповага до України в цілому і до бізнесу, який розвиває річкове судноплавство”. Він також показав текст законопроекту з критичними коментарями експертів

Український бізнесмен Євгеній Черняк на своїй сторінці фейсбук написав:

“Депутат-Дегенерат Микола Тищенко назвав Героя України Олексія Вадатурського ворогом країни і звинуватив у корупції.

Вадатурський побудував величезну компанію, особисто нею керує, компанія показує відмінні результати, створює робочі місця, платить податки.

Це той же Коля, ресторан якого працює в карантин, салон його дружини незважаючи на заборону для всіх інших працює в карантин, той же клоун, який всіх вітав з Чорнобильською трагедією, той же, хто неодноразово смішив людей своїми неадекватними висловлюваннями.

Ну і той же Коля, який дуже сильно тупий, просто до того, як це опудало стало депутатом про це знали тільки його знайомі, а тепер знає вся країна.

Близькі ви і дурні люди, випадково і ненадовго потрапили в головний орган країни, зрозумійте нарешті, якщо є мізки, ви повинні, просто зобов’язані, поважати бізнесменів, людей справи, тих, хто створює економіку країни, тих, хто не дивлячись на вашу тупість безпросвітну, всупереч, а не завдяки, робить бізнес в Україні і платить зарплати людям, навіть в карантин.

Чекаємо реакції керівників клоуна Тищенко на його неадекватне кривляння в відео.
Пам’ятайте, такі неадекватні знижують ваш рейтинг більше, ніж повна відсутність реформ.

Я дуже сподівався, що з приходом нової команди щось зміниться в кращу сторону.
Якщо не буде миттєвого виключення тіщенкообразних людей з вашої команди, я констатую, що абсолютно нічого не змінилося, тільки стало веселіше, дрібніше і одночасно сумніше.

Вадатурский- це легендарний бізнесмен, приклад для багатьох, коли він вийшов на сцену Біг Мані форуму в Києві трьохтисячний зал встав і аплодував стоячи з поваги до його досягнень.

А ви, недолугі клоуни, вже дуже скоро зрозумієте, що таке гнів людей, ви поки тримайтеся за рахунок рейтингу вашого керівника, якого ще вистачає, але так буде недовго.
Вже дуже скоро вас будуть ловити на вулицях і задавати вам незручні питання, яке право ви маєте так себе вести, будучи депутатами.

Ганебна ситуація.
Вимагаю офіційної реакції і вибачень перед Олексієм Вадатурським.” – йдеться в повідомленні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

 

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: